MENY
Om oss

På Grällsta Bygg AB sätter vi det största värdet till att göra ett noggrant och korrekt arbete. Alla våra anställda är mycket måna om att bygga med hög kvalitet och känner en stor yrkesstolthet. Att du som kund blir nöjd med det arbete vi gör är helt avgörande, utan nöjda kunder försvinner vi snabbt från marknaden. 

Vi prioriterar att hålla byggena rena och städade, det är inte bara säkert för de anställda, det gör också att det går fortare att arbeta att det är lättare att få en bra överblick över arbetet. 

Att hålla det vi lovar i både utförande och tidsplanering är också av stor vikt både för kundens, vår och övriga entreprenörers skull. För att du som kund ska känna dig helt trygg i att anlita oss skriver vi alltid kontrakt på våra arbeten som tydligt reglerar vad som ska utföras och till vilket pris. Vi rekommenderar också dig som kund att ta referenser. Vi har ett mycket stort antal gamla kunder som kan berätta om hur det är att anlita oss. Bygger ni en Fiskarhedenvilla kan ni förutom genom oss även få referensuppgifter via Fiskarhedenvillan till gamla kunder.

Att arbetsplatsen är säker för våra anställda är en självklarhet och inget vi någonsin tummar på. Att våra anställda trivs på jobbet är också väldigt viktigt, det är en bra grund för att göra ett bra arbete. 

Grällsta Bygg AB
Grällsta 140
733 94 SALA
E-post:
info@grallstabygg.se
Telefon:
0224-241 24
Grällsta Bygg AB
Grällsta 140
733 94 SALA
E-post:
info@grallstabygg.se
Telefon:
0224-241 24