MENY
Våra anställda

Tommy Hesslöw

Tommy är 53 år och äger Grällsta Bygg. Tommy har det övergripande ansvaret för planering, utförande och uppföljning av allt arbete. Tommy är fullärd snickare och har över 20 års erfarenhet av husbyggnation. Tommy är certifierad trähusbyggare och takläggare samt utbildad i arbetsmiljöfrågor.

Linus Hildén

Linus är 35 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 15 år. Linus är fullärd snickare med yrkesbevis och certifiering som trähusbyggare. Linus fungerar som arbetsledare i ett av våra arbetslag. Linus är certifierad trähusbyggare och takläggare. Linus arbetar oftast tillsammans med Andreas och Adam Fahlström.

Andreas Norgren

Andreas är 33 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 3 år. Andreas är fullärd snickare med yrkesbevis. Andreas arbetar oftast tillsammans med Linus och Adam Fahlström.

Adam Fahlström

Adam är 20 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 1 år. Adam jobbar som lärling och blir fullärd snickare om ca 2 år. Adam arbetar oftast tillsammans med Linus och Andreas.

Tommy Malmberg

Tommy är 35 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 16 år. Tommy är fullärd snickare med yrkesbevis och fungerar som arbetsledare i ett av våra arbetslag. Tommy arbetar oftast med Adam Funk och Marcus Lindström.

Marcus Lindström

Marcus är 29 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 2 år. Marcus är jobbar som lärling och blir fullärd snickare i början av 2021.Marcus arbetar oftast tillsammans med Tommy M och Adam Funk.

Oskar Larsson

Oskar är 29 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 4 år. Oskar är fullärd snickare med yrkesbevis. Oskar arbetar oftast tillsammans med Anton och Wille.

Adam Funk

Adam är 28 år har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 1 år. Adam jobbar som lärling och blir fullärd snickare om ca 2 år. Adam arbetar oftast tillsammans med Tommy M och Marcus. 

William Niemi-Carlsson

Wille är 33 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 6 år. Wille är fullärd snickare och en mästare på köksmontering. Wille arbetar oftast tillsammans med Anton och Oskar.

Anton Davidsson

Anton är 30 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 8 år. Anton är fullärd snickare med yrkesbevis och fungerar som arbetsledare i ett av våra arbetslag. Anton arbetar oftast tillsammans med Oskar och Wille.

Grällsta Bygg AB
Grällsta 140
733 94 SALA
E-post:
info@grallstabygg.se
Telefon:
0224-241 24
Grällsta Bygg AB
Grällsta 140
733 94 SALA
E-post:
info@grallstabygg.se
Telefon:
0224-241 24